Quality Cuts - Slagerij Mulders

Verpakking

Verpakking:

Wij verpakken uw vlees in een vacuümverpakking waardoor er enkele voordelen zijn:

  • Het vlees blijft tot wel 5 x langer houdbaar.
  • Zo lang de verpakking onder vacuüm blijft dan ontstaat er geen vriesbrand omdat het vlees niet direct in aanraking komt met de koude, droge lucht in de vriezer.
  • Geen smaak overdracht van andere producten.
  • Vacuümverpakt voedsel is veilig en kan tijdens transport geen schadelijke besmettingen oplopen.

Niet alle producten zijn geschikt om vacuüm te verpakken omdat er bijvoorbeeld een botje in zit, of omdat het een product helemaal platdrukt, deze producten worden door ons op een foodschaaltje verpakt met een speciale diepvries folie.

Verzend verpakking:

Uw bestelling wordt verzonden in een volledig recyclebare tempex verpakking deze verpakking houdt uw bestelling koud samen met speciaal ontwikkelde koelelementen of droogijs.

Om uw bestelling tijdens het verzenden goed koud te kunnen houden is het van belang dat u minimaal 3 tot 3,5 kg. Vlees besteld, dat is samen met koelelementen of droogijs de minimale bestelhoeveelheid, zo kunnen wij u garanderen dat de zending tijdens het transport koud blijft.


Afhalen van uw bestelling:

Uw bestelling afhalen kan natuurlijk ook, u kunt dat doen bij een afhaalpunt van PostNL of in onze slagerij in Hilvarenbeek, als u uw bestelling bij ons afhaalt vervallen de eventuele bezorgkosten.

“Snelle levering.”

Henk uit Tilburg
8.3,
Aanbevolen door 94%,
Totaal aantal beoordelingen 991